نقش انکار ناپذیر دیجیتال ساینیج ها در مبارزه با جنگ نرم
جنگ نرم نوعی درگیری بین کشورها است که در حوزه محتواها، برنامه ها و نرم افزارهایی است نه سخت افزار و تسلیحات نظامی. بنابراین هر گونه تقابل میان کشورها یا گروه هایی که با هم رقابت یا دشمنی دارند و در آن از ابزارهای رسانه ای، ابزارهای سایبری و نرم افزاری یا مغز افزاری استفاده می شود در دنیا به عنوان جنگ نرم تلقی می شود در فضای جنگ نرم صحبت از موشک واسلحه وتانک، کشتی و هواپیما نیست بلکه صحبت از ماهواره، اینترنت، رومه، خبرگزاری، کتاب، فیلم، سینماست پس طبیعتاً ژنرال ها، افسرها و نظامی ها در این جنگ دخیل نیستند و به سمت هم شلیک نمی کنند بلکه رومه نگارها، سینما گرها، هنرمندان و فعلان امور رسانه ها سربازان این جنگ هستند.
شبکه های ماهواره ای اعم از تلویزیونی و رادیویی در چارچوب مباحث جنگ نرم ادامه سلطه نظام کاپیتالیستی بوده است و به دنبال منافع خودشان یعنی تامین منافع واهداف خودشان در کشورهای دیگر هستند و هدف اصلی این نوع شبکه ها تاثیر گذاری بر افکار عمومی کشورهای هدف خود و به هم زدن سیستم اطلاع رسانی داخلی کشورهای مورد نظر هست آنها از ابزارهای تکنولوژیکی متعددی برای رسیدن به برنامه ها، اهداف و سناریوهای خود استفاده می کنند، حالا گاهی این می تواند در قالب راه اندازی یک شبکه فرکانسی رادیویی خبری باشد شبیه بی بی سی که از سال 1330 به این طرف چنین هدفی را دنبال می کند یا اینکه پیشرفته ترین تکنولوژی های روز باشد که امروز به صورت مولتی مدیا و چند رسانه ای با استفاده از تکنیک های رادیویی، تلویزیونی و اینترنتی دنبال می شود.
با توجه به آنچه گفته شد می توان نتیجه گرفت:
1- هر گونه تقابل میان کشورها یا گروه هایی که با هم رقابت یا دشمنی دارند و در آن از ابزارهای رسانه ای، ابزارهای سایبری و نرم افزاری یا مغز افزاری استفاده می شود در دنیا به عنوان جنگ نرم تلقی می شود.
2-متاسفانه ما یک تعادل در حوزه دیپلماسی سایبر نداریم. دستگاه های متولی به هیچ عنوان با یکدیگر هماهنگ نیستند.
3- شبکه های جدید رسانه ای، بخشی از دیپلماسی عمومی کشورها می باشند که یا زیر نظر کنگره یا پارلمان یا وزارت امور خارجه یا دستگاه دیپلماسی فعالیت دارند.
4- مبنایی ترین عنصر قدرت نرم، مردم هستند، برخی دیگر از عناصر قدرت نرم عبارت هستند از: سرمایه اجتماعی، اعتماد عمومی، مشارکت عمومی، فرهنگ عمومی، آموزش های عمومی و تمام داشته هایی که در مردم وجود دارد، محلی گرایی، بومی گرایی، خرده فرهنگ ها، فرهنگ های سنتی و لایه های مختلفی که در درون مردم وجود دارد.
5- می شود گفت اکنون کاملاً در یک فضای جنگ نرم قرار داریم که ابزارهای ماهواره ای و رادیویی و تلویزیونی در کنار ابزارهای سایبری یک جنگ تمام عیار نرم را علیه جمهوری اسلامی ایران شکل داده اند.
6- برای ایجاد یک تصویر مطلوب از ایران باید از ساده ترین ابزارها استفاده کرد از جمله پیشنهادات عملی که رسانه هایی مانند صدا و سیما قادر به اجرای آن هستند، نشان دادن زندگی افراد عادی جامعه است.
7- جنگ سایبری امروزه در فضای شبکه های اجتماعی سایبری است.
8- موقع آن فرا رسیده که همان طور که در چارچوب اصل 44 بسیاری از معضلات را در این زمینه حل کردیم با م کارشناسان در رابطه با صداوسیما راهکارهایی اتخاذ کنیم.
نقش دیجیتال ساینیج ها در مبارزه با جنگ نرم:
هر چه قدر زمان می گذرد با رشد تکنولوژی ها و تکنیک های رسانه ای روش های کار شبکه های رسانه ای پیچیده تر می شود طبیعتاً لایه های جنگ نرم پیچیده تر کامل تر و شناخت این ها سخت تر می شود اما امروزه با کمک دیجیتال ساینیج ها در حوزه اطلاع رسانی و تبلیغات می توان از انحراف افکار عمومی جلوگیری کرد و با روشی کاملا یکپارچه اطلاع رسانی های درون یا برون سازمانی را مدیریت نمود و از ورود رسانه های دیجیتالی بیگانه در این حوزه و فناوری جلوگیری کرد.
دیجیتال ساینیج برنا رسانه - سیستم اطلاع رسانی یکپارچه رسانه ,ابزارهای ,شبکه ,سایبری ,استفاده ,ساینیج ,دیجیتال ساینیج ,اطلاع رسانی ,ابزارهای سایبری ,افزاری استفاده ,افکار عمومی ,سیستم اطلاع رسانی ,ن منبع
درباره این سایت